Λογιστικες εφαρμογες

Extra Λογιστική

Η εφαρμογή που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός λογιστικού γραφείου σε ένα εύχρηστο και απλό περιβάλλον εργασίας. Αυτοματοποίηση και τυποποιημένες διαδικασίες σας εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και απλοποιούν την καθημερινότητα του σύγχρονου λογιστή!

Hyper.Axion Λογιστική

Η απόλυτη λύση για απαιτητικούς λογιστές και μεγάλα λογιστικά γραφεία. Ανεξάντλητες δυνατότητες μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας οι οποίες θα απογειώσουν τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας. Μοναδικές λειτουργίες που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη λογιστική εφαρμογή της αγοράς!

Digital Accounting

Υπηρεσία Ψηφιοποιήσης Παραστατικών

Μισθοδοσια

Extra Μισθοδοσία

Η εφαρμογή μισθοδοσίας που κατέχει > 50% των λογιστικών γραφείων της Ελληνικής αγοράς. Ένα σύγχρονο εργαλείο που σας παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης και υπολογισμού της μισθοδοσίας καλύπτοντας με τον πλέον αυτοματοποιημένο και απλουστευμένο τρόπο όλες τις ανάγκες των λογιστικών γραφείων και των επιχειρήσεων.

Hyper.Axion Μισθοδοσία

Η πληρέστερη εφαρμογή της αγοράς για Οργανωμένα Λογιστικά Γραφεία παίρνει Άριστα στην Αξιολόγηση Εφαρμογών Μισθοδοσίας και σας παρέχει τη δυνατότητα αναβαθμισμένης παρακολούθησης όλου του κυκλώματος μισθοδοσίας για απεριόριστο αριθμό εργαζομένων και εταιρειών με την πλέον εύχρηστη και συνάμα, έγκυρη διαδικασία της αγοράς.

Λογιστικα Γραφεια

Το Accounting Suite είναι μια κορυφαία Λογιστική εφαρμογή νέας γενιάς οποιονδήποτε μέγεθος Λογιστικού Γραφείου. Η τεχνολογική ανωτερότητα συναρτάται στην ανάπτυξη της πλατφόρμας σε Microsoft .Net Framework 4.0 προσφέροντας ταχύτητα, σταθερότητα και ασφάλεια.

Η καινοτομία του βασίζεται στην διαχείριση των λειτουργιών σε ενιαίο περιβάλλον, την παρακολούθηση επιλεγμένων εργασιών, την επιλογή εκτυπωτικών και την δυνατότητα προσαρμογής στις νέες τεχνολογίες Mobile & Cloud.

Ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης όλων των λειτουργιών που αφορούν ένα σύγχρονο Λογιστικό Γραφείο:

  • Λογιστική 
  • Πάγια
  • Έντυπα & Οικονομικές Καταστάσεις
  • Προϋπολογισμοί
  • Κοστολόγηση
  • CRM